Christelijk Regionaal Mannenkoor Deo Datus bestaat in 2021 40 jaar. In die periode is een groot en veelzijdig repertoire opgebouwd van ruim 300 muziekstukken. Behalve religieuze muziek, voor medewerkingen in kerkdiensten, maken we ook gebruik van klassieke en moderne muziek bij concerten.

Het koor is in zijn bestaan verschillende keren op reis geweest naar o.a. Italië (Rome), Frankrijk (Parijs), Tsjechië (Praag). In 2008 en 2015 zijn koorreizen naar Duitsland  (Grebenstein) georganiseerd. Met het Männerchor 1840 uit Grebenstein zijn succesvolle concerten gegeven.

C.R.M. Deo Datus is een regionaal mannenkoor van circa 40 leden o.a. afkomstig uit IJsselstein, Vianen, Lopik, Utrecht, Maarssen, Houten, De Meern en Nieuwegein. Zingen in een koor resulteert enerzijds in muziek om van te genieten en anderzijds levert het fijne sociale contacten op.

U bent welkom op onze repetitie avonden. Wij repeteren elke dinsdagavond van  19.45 uur tot 22.00 uur in ‘Het Kruispunt’, Touwlaan 36, IJsselstein. Komt u vooral kennismaken om te beleven hoe de sfeer is.