Nieuws en Persberichten

22 Maart 2024

Poster Concert CRM Deo Datus en COV IJsselstein

27 Februari 2024

Concert CRM Deo Datus en COV IJsselstein

CRM Deo Datus en COV IJsselstein voeren een gezamenlijk concert uit op vrijdag 19 april 2024. Aanvang 20.00 uur in de Sint Nicolaasbasiliek, St. Nicolaasstraat 12 in IJsselstein.

Op het programma staan werken van onder andere Gabriël Fauré, César Franck, Francis Poulenc, Felix Mendelssohn.

De kaartverkoop is gestart. Wilt u dit gezamenlijk concert bezoeken, dan kunt u uw kaarten (tevens programmaboekje) reserveren via concertcovdd@gmail.com

Wilt u daarbij aangeven hoeveel kaarten u wilt bestellen en onder welke naam. U ontvangt dan van ons een mail waarin staat hoeveel en waar u kunt betalen. Deze kaarten zullen dan in de Basiliek klaarliggen. Ook zijn er leden die in de bibliotheek Lek en IJssel, Overtoom 7 in IJsselstein voor u klaar zitten om kaarten te verkopen:

  • Vrijdag 5 april tussen 13:00 en 16:00uur
  • Zaterdag 6 april tussen 13:00 en 16:00 uur
  • Vrijdag 12 april tussen 13:00 en 16:00 uur
  • Zaterdag 13 april tussen 13:00 en 16:00 uur

Wij hopen u te zien op 19 april a.s.

27 Januari 2024

Gezamenlijk concert

Samen met het C.O.V. organiseren we op Vrijdag 19 April een groot concert in de Basiliek te IJsselstein, meer nieuws hierover volgt. Wilt u hier bij zijn zet dan deze datum alvast in uw Agenda.

Voor dit concert hebben wij een zevental projectzangers aangetrokken, mocht u belangstelling hebben om ook met dit concert mee te zingen kunt u zich aanmelden bij de voorzitter of de secretaris.

1 September 2023

Christelijk Mannenkoor Deo Datus uit IJsselstein verwelkomt nieuwe leden

Het IJsselsteinse mannenkoor Deo Datus is na de zomer weer begonnen met repeteren. Elke dinsdagavond komt het koor om 19.45 uur bijeen in Het Kruispunt aan de Touwlaan in IJsselstein. Het koor bestaat uit mannen van 20 jaar en ouder uit o.a. IJsselstein, De Meern, Lopik, Maarssen en Lexmond. Op dit moment staat Deo Datus weer open voor nieuwe mannen om te komen zingen. Iedereen is welkom om geheel vrijblijvend eens een paar keer te komen meezingen en sfeer te proeven. Deo Datus geeft regelmatig concerten in de wijde omgeving. Als je nu komt meezingen, kan je met kerstmis al meezingen met de geplande kerstconcerten! Het repertoire varieert van klassiek tot Ramses Shaffy, van christelijk repertoire tot swing.

Het koor werkt samen met 2 dirigenten, Jeroen de Vaal en Lineke Lever. Jeroen de Vaal is daarnaast tenor/opera-solist en Lineke is concertpianiste. Beide dirigenten verlenen dan ook niet alleen als dirigenten, maar ook als solisten altijd hun medewerking aan de concerten van Deo Datus. Het koor is blij met deze unieke samenwerking met de 2 dirigenten/solisten. Ze hebben daarmee als koor alle expertise in eigen huis. Er wordt regelmatig gewerkt aan stemvorming. Zien wij u ook een keer op een dinsdagavond?

Repetities: elke dinsdagavond om 19.45-22.00 uur in Het Kruispunt, Touwlaan 36, IJsselstein Meer info: www.crmdeodatus.nl Contact: voorzitter Lucas Bruinius, vrz@crmdeodatus.nl